TutoBies

Reviews

Watch List

Recipes
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
FOLLOW


"People can’t only know the taste of sweetness but also bitterness.”
- INFINITE's Nam Woohyun

"Yesterday is only today's memory and tomorrow is today's dream. Let's do our best."
- INFINITE's Jang Dongwoo
"The greatest thing in life is doing what people say you can’t do."
- EXO's Xiumin
Aleen;

Every single thing that is wonderful in your life are there for reasons.
{✿ exo magcon bye}

written: Monday, 26 May 2014 @ 02:28 ✿
1 comment[s]


vroom vroom kkeutkaji lol
 
 
Heol.

 sumpah rasa lifeless gila takde kerja nak buat ((i mean ada je cuma yang libatkan sekolah tu tak kira lah)) and baru malam ni nak start folio-ing. esok baru start buat seni maybe. well, tahlah. mood okay je sebab im alone. bila kpm dah start cuti nanti disaster. duduk rumah sensorang feels like the world is mine lmao.

i felt asleep ;__________; malam tadi tertidur masa nak start set ketiga Piala Thomas 2014; Final. Liew Darren. petang tak tidur itu ngantuk sangat. apa apa pun, pagi tadi aku bangun nangis. nangis sebab tak dapat tengok game sampai habis hAHAHA. terbukti semangat kesukanan tu ada! lmao.


mom at last told me the results and i was totally okay i mean, langsung tak disappointed la. berbaloi kot menang tipis. lagi lagi game beregu Hoo/Tan. they did very well. same goes to Chong Wei Feng. lawan diorang bukan mudah. pilihan dunia kateko. aku memang dari dulu addicted badminton rasa macam penagih pun ada, dua puluh empat jam depan tv, tatap muka pemain ((esp lee yongdae /o)) it was a tense bila tengok bulu tangkis jatuh atas garisan pihak lawan pemain kita sokong haha but that is badminton. pemain perempuan kena tingkatkan usaha lagi, pergi jauh untuk Uber Cup. sedih jugak tengokkan Lee Chong Wei. dahlah ni piala thomas terakhir. emas tak julang lagi aduhai takpe takpe x---(

you made us proud. thank you!
 
apa apa pun, congratulations to japan, winning their very first thomas cup game! off gaise.
 

Blogger Junkyo No Hikari said...

ape boleh buat, sekurang2nya sampai sana :)dan cuba yg terbaik ^__^

anyway tahu tak yg coach badminton japan tuh from Malaysia? mesti taw kan? :D

anyway I wish for the next next and what next lah.. I wish Malaysia gonna win this :3

 

Post a Comment